jueves, 23 de abril de 2015

PRESENTACIÓ D'ECOHUB

A la primera entrada del nostre blog creiem que és oportú presentar-nos i explicar què és EcoHub i qui hi dóna suport.

EcoHub és un projecte en comú de diverses empreses i professionals d'àmbits complementaris que pretenem impulsar conjuntament la rehabilitació energètica d'habitatges, tot i que també volem ampliar el nostre camp d'acció a d'altres equipaments que explicarem en següents publicacions.

Considerem que durant l'etapa de la bombolla urbanística és va perdre una gran oportunitat per tal de fer noves construccions d'habitatges que oferissin un baix consum energètic tenint en compte que el nostre país és troba en situació d'alta dependència energètica, tot important grans quantitats de combustibles fòssils.

Ecohub és un accelerador d'eficiència energètica, que posa en comú les necessitats de rehabilitació, adaptació i reestructuració dels habitatges de les nostres ciutats. En definitiva és un sistema que crea un espai d’atracció entre l’oferta i la demanda, i en base als principis d’economia d’escala, aconsegueix millorar els preus i la qualitat de béns i serveis.

Tanmateix, no es tracta d'una central de compres, ja que Ecohub vetlla perquè els seus usuaris tinguin els seus propis òrgans de govern i ofereix les garanties d'assolir un molt baix consum energètic tot afavorint la cohesió social.


Les empreses que donen suport a aquesta iniciativa són:

Rehabinova http://www.rehabinova.com/
The Hound: https://blogthehound.wordpress.com/
Solucions Geogràfiques: http://solucionsgeografiques.info
Diseña tu Futuro: https://mdroo.wordpress.com/
Entre Iguals: http://www.entreiguals.cat/
ZeroHub: http://www.zerohub.eu/
Azimut 360: http://www.azimut360.coop/
D-Cas: http://www.d-cas.net
Ideas Agitadas: http://www.ideasagitadas.es/ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario